aveoTSD Tongstabilisator tegen snurken en apneu
Tongstabilisator tegen snurken en apneu €118,95

aveoTSD Tongstabilisator tegen snurken en apneu

€118,95
Niet op voorraad
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Uit de collectie, niet meer leverbaar. Zie voorstel alternatief.
Informatie

Alternatieve keuze is

een SleepPro Contour Verstelbare Snurkbeugel

 

De aveoTSD® is een medisch bewezen hulpmiddel voor de behandeling van slaapgerelateerde ademhalingsproblemen. Het is een tongstabiliserend hulpmiddel, een simpele maar effectieve therapie in de behandeling van snurken en slaapapneu. De aveoTSD® is gemaakt van een zacht en comfortabel medisch siliconen.

De werking berust op het naar voren houden van tong door een zacht zuigende werking op de tong. Dit voorkomt dat de tong naar achteren valt en zo de luchtweg blokkeert gedurende de slaap. De aveoTSD® maakt het mogelijk dat u en uw partner weer kunnen genieten van een gezonde nachtrust.

 

Handleiding:
Download hier de handleiding voor de AveoTSD

Reviews
10 / 10
Erik K 12 Januari 2017

Ik had een MRA, had daardoor weliswaar veel minder apneu's, maar snurkte heel hard en de hele nacht. Kreeg er keelpijn en hoofdpijn door en voelde me niet uitgerust. Ik heb de Aveotsd nu 3 nachten ingehad en hiermee snurk ik eigenlijk helemaal niet meer, of bijna niet, en heb ook geen apneu's meer.
Het is even wennen aan de tong en met name om de juiste zuigkracht te leren kennen, maar zodra dat een beetje bekend is gaat het heel goed. Ik ben er ontzettend blij mee. Veel beter dan mijn dure (1200 euro) MRA.