Retouren & Ruilen

Retouren & Ruilen 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een artikel kan alleen worden geretourneerd in overleg met Natuurlijk Beter Slapen. Voldoe je aan de retour- en ruilvoorwaarden, dan betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug. Nadat Natuurlijk Beter Slapen het artikel heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening die je gebruikt hebt bij betaling van je bestelling.

 

Ruilen

Wanneer je het bestelde artikel wilt ruilen voor een ander product, dan is dat mogelijk mits deze voldoet aan de retour- en ruilvoorwaarden.

 

Zichttermijn 14 dagen

De koper heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het onderstaande retourformulier. Stuur het artikel compleet met alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke originele verpakking.

Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

 

Retour- en ruilvoorwaarden

Wens je een product te ruilen of retourneren, neem dan te allen tijde eerst contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] waarin je duidelijk aangeeft waarom je een artikel wenst te retourneren of te ruilen.

Je kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer er sprake is van één of meer van de volgende situaties:

  • - Het artikel is niet meer compleet;
  • - Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken;
  • - Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking (een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Natuurlijk Beter Slapen niet als een beschadigde verpakking beschouwd).
  • - Het artikel was speciaal voor jou op maat gemaakt.
  • - Het artikel is gebruikt en omdat sommige producten hygiëne producten zijn, kun je bijvoorbeeld een neusspreider, snurkbeugel of knarsbitje niet meer retourneren.

 

Let op: Neem van te voren contact op met Natuurlijk Beter Slapen over het retour zenden. Gebruik bij het terugsturen altijd het onderstaande retourformulier. Zonder retourformulier kunnen wij helaas niks in behandeling nemen.

Natuurlijk Beter Slapen behoudt zich het recht voor om het aankoopbedrag van geretourneerde producten, zonder nadrukkelijk overleg, niet terug te storten.

Je kunt het retourformulier hier downloaden en uitprinten.