SleepPro Anti Snurkbeugel Contour SFA Verstelbaar - 7 standen
Anti Snurkbeugel Contour SFA Verstelbaar - 7 standen €99,95

SleepPro Anti Snurkbeugel Contour SFA Verstelbaar - 7 standen

€99,95
 • Gespecialiseerd assortiment
 • Eerlijke productinformatie
 • Vaak scherpe prijzen
 • Gratis persoonlijk advies
 • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
 • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

SleepPro - Anti Snurkbeugel Contour Verstebaar - 7 standen

 

SleepPro Snurkbeugel Contour SFA helpt je weer rustig te slapen zonder te snurken en/of (slaap)apneu en biedt zeven verschillende mogelijke standen om de kaak naar voren te brengen, voor een nauwkeurige gewenste afstelling (0-12 mm). 

 

SleepPro - Anti Snurkbeugel Contour SFA (video)

 

 

SleepPro - Anti Snurkbeugel Contour Verstelbaar

 

De SleepPro Snurkbeugel Contour SFA is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van de SleepPro mandibulaire “onderkaakvooruitbrengspalken” (snurkbeugels). Deze anti-snurkbeugel (ook geschikt bij apneu) is speciaal ontwikkeld als gevolg van een groot aantal verzoeken van KNO artsen en patiënten, die op zoek waren naar een gemakkelijk zelf in te stellen mondstuk, met een perfecte pasvorm voor comfortabel gebruik en een medisch bewezen werking.

 

Anti Snurkbeugel op maat

 

Om de beugel passend te maken wordt bij de SleepPro Snurkbeugel Contour SFA ook gebruik gemaakt van de oorspronkelijke ‘kook en bijt’ technologie. De thermopolymer voering (gellaag) in de onderste en bovenste tandboog of kaaklade zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm. Met de leepPro Snurkbeugel Contour SFA kunt u eindeloos experimenteren om de juiste en meest comfortabele stand te vinden, die het snurken stopt.

 

De SleepPro Snurkbeugel Contour SFA passend maken:

 

 1. Het bovenste en onderste mondstuk dient te worden onderdompeld in net gekookt water, gedurende een periode van 3 minuten
 2. Zodra het warme water is afgekoeld bijt je gelijktijdig in het bovenste en het onderste mondstuk, waarbij je je kaak iets naar voren brengt. Je tandenafdruk ontstaat in de beide mondstukken.
 3. Maak het bovenste en onderste mondstuk goed passend, waarbij je gebruik maakt van je vinger.
 4. Haal het mondstuk uit je mond en plaats het in koud water om de gellagen uit te laten harden.
 5. Bevestig één paar van de zeven spanbanden op het bovenste en onderste mondstuk.

 

Het mondstuk is dan gereed voor gebruik. Om de juiste kaakstand en pasvorm te vinden adviseren wij om te beginnen met de middelste spanband en vervolgens indien gewenst een kortere of langere spanband te kiezen om de onderkaak meer naar voren of juist naar achteren te brengen.

 

Hoe werken de verwisselbare bandjes op de snurkbeugel?

 

Met de verwisselbare spanbandjes kan de vooruitgang van de onderkaak zeer nauwkeurig worden ingesteld. Hierdoor wordt de spanning in de bovenste luchtwegen hersteld en voorkomt het dat de zachte weefsels verslappen, zodat het snurken wordt voorkomen. Als het snurken, met de bevestigde bandjes, niet stopt, gebruik je dan een maat kleiner bandje. Het kan ook zijn dat de gekozen instelling te ver naar voren staat. In dat geval kies je voor het daarop volgend langere bandje.

 

Handleiding SleepPro Anti Snurkbeugel Contour SFA

 

Download hier de instructies voor de SleepPro Snurkbeugel Contour SFA

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR