Neusspreider helpt bij snurken en geeft meer lucht

3
Een neusspreider helpt bij mensen waarbij de oorzaak van het snurken in de neusblokkade ligt. Een neusspreider opent de luchtingang in je neus en je zult meteen merken dat je meer lucht via je neus kunt halen.
Lees meer
Sorteren op:

Neusspreider tegen snurken

Snurken is in de meeste gevallen het gevolg van een te nauwe of een geblokkeerde neusingang. Doordat er (bijna) geen lucht door de neus naar binnen kan, wordt je automatisch gedwongen door je mond te gaan ademen. Omdat de lucht die direct vanuit de mond de keel instroomt een druk achter in de keel veroorzaakt, ontstaat er een zuigend effect op de zachte keelweefsels en kan er een snurkend geluid ontstaan.
 

Een neusspreider helpt met vrijer ademen

Een neusspreider helpt bij mensen waarbij de oorzaak van het snurken in de neusblokkade ligt. Een neusspreider opent de luchtingang in je neus en je zult meteen merken dat je meer lucht via je neus kunt halen. Het snurken wordt minder of verdwijnt soms wel helemaal, hierdoor heb je geen droge mond meer wanneer je wakker wordt en ben je vele malen uitgeruster 's ochtends.
 

Een neusspreider voor ander doeleinde

Neusspreider kunnen ook goed door sporters worden gebruikt. De neusspreider zorgt ervoor dat er direct een betere in- en uitstroom van lucht ontstaat. En hoe beter de luchtdoorstroming is, hoe beter de ademhaling. Dit kan dan ook prestatie verhogend werken.
 

Onze collectie neusspreiders

Op deze pagina vind je een selectie van de meest gebruikte en kwalitatief beste neusspreiders tegen snurken.