Oordoppen om beter te slapen

2
Oordopjes voor slapen, vooral in een lawaaierige slaapkamer, is een categorie die we serieus nemen. Hier vindt je een breed scala van verschillende oordopjes van wegwerp schuim oordoppen, die relatief voordelig zijn, tot volledig op maat.
Lees meer
Sorteren op:

Oordoppen voor het slapen

Vooral tijdens het slapen in een lawaaierige slaapkamer, is een categorie die we serieus nemen. Hier vindt je een breed scala van verschillende oordopjes van wegwerp schuim oordoppen, die relatief voordelig zijn, tot volledig op maat gegoten oordoppen.

 

Hoe effectief zijn oordopjes voor de slaap?

We weten wat je wilt 'Kunstmatige doofheid'. Echter, het beste wat je kunt krijgen met oordopjes is een vermindering van het geluidsniveau van ongeveer 33 dB, omdat zelfs met je gehoorgang volledig geblokkeerd, zullen de botten in je hoofd het geluid toch altijd een deel naar je binnenoor geleiden.

 

Oordoppen om snurken te dempen.

Toch is zelfs zeer luid snurken zelden meer dan 85 dB, die kan dus nu worden teruggebracht tot ongeveer 62 db. Dat betekent dat het geluid wat je dan nog hoort ongeveer het volume van een normale stem is tijdens de meest intense snurken. Maar zachter snurken wordt zelf verminderd tot een zeer rustig gefluister. In veel gevallen zal dat voldoende vermindering zijn en genoeg om je een goede nachtrust te geven. Dus alles wat je nodig hebt zijn oordopjes die effectief en comfortabel voor jou zijn.

 

Bekijk onze collectie oordoppen.