Over Slaapcoach

Slaapcoach logo

 

Slaapcoach | Natuurlijk Beter Slapen

 

Natuurlijk Beter Slapen is de webshop van Slaapcoach. Hier vind je producten en diensten die jou kunnen helpen op het gebied van een goede en gezonde slaap.

Hoewel we bijna een derde deel van ons leven slapen, denken we er meestal niet zo over na. Slaapcoach vindt dat het hoog tijd is om daar verandering in te brengen. Goed slapen is tenslotte een van de drie pijlers onder een gezond leven, even belangrijk als gezond eten en regelmatig bewegen. Door middel van praktische, deskundige adviezen helpen wij mensen om beter te slapen. Met als resultaat een betere gezondheid en meer levensvreugde.

Slaapcoach werkt intensief samen met Somnio, een organisatie met jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding van mensen met slaapstoornissen, opgericht door Dr. Winni Hofman. De Slaapcoach slaaptraining Leer Beter Slapen is gebaseerd op de wetenschappelijke kennis van Somnio.

Slaapcoach is opgericht vanuit de visie dat uitgeruste mensen meer genieten; beter slapen is beter leven. Het is dan ook onze missie om mensen te helpen op eigen kracht natuurlijk beter te slapen. Met als resultaat een betere gezondheid en meer levensvreugde.

Wil je meer informatie over Slaapcoach kijk op onze site www.slaapcoach.nl 

 

"Op eigen kracht Natuurlijk Beter Slapen."