Gezond Slapen Werkt Beter

9
DE WERKGEVERSKOSTEN VAN CHRONISCHE SLAPELOOSHEID (EXTRA VERZUIM EN VERMINDERDE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT) WORDEN GESCHAT OP GEMIDDELD RUIM 2.250 EURO PER PERSOON PER JAAR. LIGT U DAAR WAKKER VAN?
Lees meer
Sorteren op:

Gezond Slapen Werkt Beter na een Slaapscan 

Veel medewerkers moeten het soms doen met (te) weinig slaap. In een 24/7 en hyper verbonden samenleving proberen we meer en meer uit onszelf te halen en eisen dat ook van anderen. We dringen aan op productiviteit tot het uiterste en rennen zo van de ene naar de andere nieuwe uitdaging. Als het lijkt dat er niet genoeg uren in de dag zitten, moet uiteindelijk iets opgegeven worden; en dat is vaak dan de slaap.

 

DE WERKGEVERSKOSTEN VAN CHRONISCHE SLAPELOOSHEID (EXTRA VERZUIM EN VERMINDERDE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT) WORDEN GESCHAT OP GEMIDDELD RUIM 2.250 EURO PER PERSOON PER JAAR.

 

LIGT U DAAR WAKKER VAN?

 

Slaapscan voor bedrijven

Gezonde slaap verbetert leiderschap, geeft energie aan productiviteit en wakkert creativiteit aan. ‘Gezond Slapen Werkt Beter!’

Door middel van het Slaapscan programma kunt u de kennis rondom goed en gezond slaapgedrag bij uw medewerkers vergroten.

Onze dienstverlening is erop gericht om de medewerkers te coachen naar beter slapen. Met als direct doel een betere gezondheid en meer levensvreugde voor de medewerker, en daarmee indirect ook een positief effect op de productiviteit.

Dit Slaapscan programma kan stapsgewijs worden uitgerold binnen de organisatie. Deze volgt de weg van preventie (bewustwording en direct verbeteren van slaap), tot begeleiding en behandeling.

Deze aanpak is dit voor u kosten besparend, zodat niet iedereen de uitgebreide training en therapie hoeft te volgen of voorkomt dat men lang met problemen blijft tobben of problemen op een verkeerde wijze probeert aan te pakken (bijv. via het kopen van middeltjes bij een drogist).

Meer informatie over de Slaapscan binnen uw bedrijf of organisatie.