SleepRight

7
Sorteren op:

SleepRight knarsbitjes en neusspreiders

Heb je last van tandenknarsen of snurken? Sleep Right heeft een speciaal collectie samengesteld dat bestaat uit producten tegen tandenknarsen of snurken.

Tegen tandenknarsen heeft SleepRight tandheelkundige beschermers ontwikkeld die helpen tegen het tandenknarsen tijdens het slapen. Sleep Right Dental Guard Secure Comfort, Sleep Right Dental Guard Dura Comfort en Sleep Right Dental Guard Slim Comfort zijn online verkrijgbaar.

Splintek, Inc. in Amerika werd opgericht in 1996 en is een particulier, innovatiegedreven bedrijf met een klinisch erfgoed. Splintek, Inc. bezit, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige Rx- en OTC-gezondheidsproducten onder de merknamen SleepRight® en HearRight®. De productlijnen voor de gezondheidszorg omvatten tandheelkundige beschermers, tongreinigers, hulpmiddelen voor nasale ademhaling, dampinhalators, slaapinhalators, oordopjes en kussens met traagschuim.

Gevestigd in Lenexa, Kansas, VS, wordt alle productie en verpakking voltooid in een door de FDA geïnspecteerde en geregistreerde faciliteit. Splintek, Inc. is een marketeer, met een eigen intern creatief team, dat innovatieve zorgproducten ondersteunt voor retailers, professionals en consumenten met krachtige bewustmakingscampagnes.

 

Bescherm uw glimlach met SleepRight.

De SleepRight No-Boil Dental Guard beschermt tanden tegen schade veroorzaakt door nachtelijk tandenknarsen (bruxisme). De gepatenteerde automatische pasvorm-technologie elimineert het gedoe van koken of magnetronen voor montage. Het is klaar om direct uit de verpakking te dragen.

  • # 1 retail merk goedgekeurd voor Rx vergelijken nationale detailhandel.
  • Ontworpen door een tandheelkundig specialist.
  • Minimaal al 22 jaar klinisch gebruik.
  • Vrij van BPA en latex.

De SleepRight knarsbitje om Bruxisme te verhelpen is meteen klaar voor gebruik, verstelbaar en een uitstekend alternatief voor laboratorium gemaakte knarsbitjes. Het is de nummer 1 merk op het gebied het verhelpen van Bruxisme (tandenknarsen). Gemaakt in Amerika van duurzaam bijt materiaal.

 

SleepRight ademhalingshulp die uniek is!

De Intra-Nasal Breathe Aid van de SleepRight opent voorzichtig je neus om je te helpen snurken te verminderen en de verstopte neus onmiddellijk te verlichten, zonder het gebruik van plakkerige neusstrips. Hij buigt zacht om in alle maten te passen en wordt geleverd met een handige opbergtas. Herbruikbaar en gebruiksklaar, zodat er geen enkele kans is om problemen op te lossen. Latex, BPA en drugsvrij.

 

Hoe het werkt SleepRight neusspreider

De flexibele neusschaduwen breiden je neuspassages voorzichtig uit om het luchtwegvolume te verhogen tot 58% meer, wat de luchtstroom aanzienlijk verhoogt. Het verhogen van de luchtstroom naar de neuspassages kan stoppen met snurken , sinuscongestie verlichten en een afgeweken septum openen om u te helpen beter te slapen en energiek wakker te worden. De SleepRight Intra-Nasal Breathe Aid verhoogt het zuurstofniveau, wat de prestaties verhoogt.

SleepRight neusspreider stap 1SleepRight neusspreider stap 2SleepRight neusspreider stap 3