SleepPro

13
Sorteren op:

SleepPro made in UK

Sleeppro | Snurkbeugel Self-Fit en Custom op Maat

 

Met behulp van onze expertise in de mond chirurgie en tandheelkundige technieken willen wij (chronische-) snurkers en hun partners helpen om op een betaalbare manier te kunnen stoppen met snurken. 

Samen met onze partner MEDiTAS Ltd is Sleeppro betrokken bij slaapdiagnostiek en behandeling van slaapstoornissen die betrekking hebben op snurk oplossingen sinds 1998.

Zij ontwikkelden het SleepPro Snurkbeugel systeem. Dit is een betaalbare en effectief middel voor de behandeling van (chronische-) snurkers.

SleepPro produkten worden wereldwijd aanbevolen door slaapklinieken, ziekenhuizen en (tand-) artsen. In Engeland wordt SleepPro ook aanbevolen door veel particuliere ziekenhuizen en speciale behandelingsprogramma's voor slaapgeneeskunde en snurken.

De SleepPro producten worden in Groot-Brittanië geproduceerd en via een uitgekiend distributiesysteem over heel Europa, Australië en USA gedistribueerd. 

 

Voordelen van SleepPro

 • ✅ De SleepPro Easfit Standard Snurkbeugel is een doeltreffende en goedkope manier om een einde te maken aan die slapeloze nachten en lage slaapkwaliteit. U zult na gebruik, beter slapen en uitgeruster wakker worden;
 • ✅ Het mondstuk zelf helpt uw luchtwegen te openen terwijl u slaapt, zodat de doorstroming van lucht door uw neus en mond gemakkelijker wordt;
 • ✅ De originele snurkbeugel die sinds 1998 mensen van het snurken af helpt, dat tot wel 40 keer goedkoper dan tandheelkundig uitgeruste apparaten.
 • ✅ De SleepPro Easifit Standard werkt met de zogenaamde “boil & bite”-techniek, om er zeker van te zijn dat hij comfortabel zit en makkelijk aan te passen is;
 • ✅ Wereldwijd aanbevolen door tandartsen en slaapklinieken.

 

SleepPro | een Meditas ltd. company

 

SleepPro is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 1998 en marktleider op het gebied van het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van betaalbare anti-snurkbeugels van hoge kwaliteit.

Betaalbare oplossingen

 

Snurk­beugels spelen een belangrijke rol spelen bij de behandeling van diverse slaapproblemen, in het bijzonder de behandeling tegen snurken en slaapapneu. Met onze expertise in kaakchirurgie en tandtechniek willen we mensen die snurken en hun partners een betaalbare oplossing bieden tegen het snurken. Daartoe hebben we het SleepPro-systeem ontwikkeld als een betaalbaar en effectief middel om snurken te behandelen.

Het complete SleepPro-assortiment

 

Ons assortiment biedt een betaalbare keuze, niet alleen de bekende Self-Fit Boil & Bite typen, die gemakkelijk thuis passend gemaakt kunnen worden, maar ook op maat gemaakte mondstukken. Hiervoor maakt u een afdruk van uw anden met een speciale gebitsafdruk-kit die we u toesturen. Vervolgens maken wij een perfect zittende snurkbeugel in onze tandtechnische laboratoria.

Wetenschappelijk bewezen veilig en effectief

 

Het SleepPro-assortiment heeft de de NHS-goedkeuringsstatus (National Health Service) en wordt verkocht in landen over de hele wereld, waaronder Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. De SleepPro Sleep Tight Snurkbeugel heeft bovendien een FDA-goedkeuring in de Verenigde Staten (FDA Registration Number: 3008936312).

SleepPro-producten zijn getest door (privé)ziekenhuizen als Harley Street in Londen en centra in slaapgeneeskunde met behandel­programma’s voor slaapproblemen en snurken en worden aanbevolen door slaapcentra, ziekenhuizen, artsen en tandartsen.

SleepPro-producten kunt u zonder recept aanschaffen. Met onze snurkbeugels hebben wij een hoog slagingspercentage.

Alle SleepPro-producten worden geproduceerd in Groot-Brittannië. Goedgekeurd door NHS en FDA.

 

Wat is snurken eigenlijk?

 

Snurken is het zagende geluid dat gedurende de slaap wordt voortgebracht door trillende delen van de keel, mond en neusholte. Snurken kan door mensen in de omgeving van de snurker als extreem storend worden ervaren omdat het hen uit hun slaap houdt. De snurker zelf kan er ook hinder van ondervinden. Ongeveer 20% van de mannen en 10% van de vrouwen snurkt elke nacht.

De oorzaak van snurken

 

De oorzaak is meestal een vernauwing van de luchtwegen achter de huig en/of de tong. Tijdens de slaap ontspannen de luchtwegen zich, waardoor bij inademen onderdruk ontstaat en de zachte delen van de mond- en keelholte gaan trillen.

Het gevaar van snurken

 

Snurken is niet ongevaarlijk. De trillingen die optreden tijdens het snurken, kunnen de bloedvaten beschadigen die de spieren in het hoofd en de nek voorzien van bloed. Bij langdurig snurken kunnen de weefsels van de neusholte, het gehemelte, de huig en de keelamandelen verzwakken en wordt

het vermogen van de spieren om de luchtwegen open te houden aangetast. Daardoor kan het snurken erger worden.

 

Oplossingen tegen snurken

 

Om van het snurken af te komen zijn operatieve behandelingen mogelijk, zoals een neusoperatie, het verwijderen of verstijven van een deel van het gehemelte, de huig en/ of de achterkant van de tong en zelfs het verplaatsen van de tong. Deze behandelingen zijn vaak ingrijpend

en niet zonder risico. Het gebruik van een (anti-)snurkbeugel of MRA (Mandibulair Repositie Apparaat) is daarentegen eenvoudig en betaalbaar.

De snurkbeugel fixeert de onderkaak zodat deze niet naar achteren kan zakken en de tong op zijn plaats blijft. Hierdoor blijft de luchtweg open en is er beduidend minder kans op snurken. Bij zeven van de tien mensen biedt een snurkbeugel uitkomst.

SleepPro sinds 1998

 

Hoe werkt een snukbeugel?

 

Zonder snurkbeugel slapen

 

Een onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook een beetje naar voor en naar achter. Als de spieren tijdens de slaap verslappen - dat gebeurt vooral tijdens het slapen op de rug - zakt de onderkaak wat naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. De lucht die door de vernauwde luchtweg moet, laat de zachte delen van de mond en keel trillen Dat veroorzaakt een geluid dat we kennen als snurken.

 

Met snurkbeugel slapen

 

Een snurkbeugel omsluit uw boven en ondergebit en fixeert daardoor de onderlinge stand en daarmee tevens de stand. Hierdoor kan de onderkaak niet naar achteren zakken. Het mondstuk zal de onderkaak zelfs iets verder dan normaal naar voren brengen, zodat er steeds voldoende ruimte in de keelholte

blijft. Bovendien blijft de tong beter op zijn plaats zitten.

Bij het gebruik van een SleepPro snurkbeugel kan gewoon door de mond worden geademd, omdat de beugel aan de voorzijde is voorzien van luchtgaten.

 

Zo werkt Boil & Bite

Boil & Bite uitleg

U maakt uw Easifit, Sleep Tight of Contour snurkbeugel eenvoudig zelf passend met de Boil & Bite technologie.

 1. A. U laat het mondstuk in heet water 2 minuten zacht worden en stopt het daarna in uw mond.
 2. B. U bijt 10 seconden hard en daarna nog eens 20 seconden stevig terwijl u de onderkaak wat naar voren duwt.
 3. C. Daarna drukt u de wanden van het mondstuk met uw vinger en uw tong tegen uw tanden aan. Zo krijgt het mondstuk de juiste vorm.
 4. D. Na onderdompelen in koud water behoudt het zijn vorm. Mocht het mondstuk niet comfortabel of corrigerend genoeg zijn dan kunt u de procedure nog enkele malen herhalen.

 

Bij uw snurkbeugel ontvangt u een duidelijke handleiding.

 

SleepPro Collectie

 

SleepPro collectie

 

Easifit collectie

 

Onze beginners-snurkbeugel is de meest kosteneffectieve manier om erachter te komen of een snurkbeugel uw snurken zal verhelpen.

De ‘boil-and-bite-technologie’ zorgt ervoor dat u het mondstuk makkelijk zelf kunt monteren en passend kunt maken. Er is tevens gedacht aan ruimte aan de voorzijde, zodat u gemakkelijk adem kunt halen mocht u normaal de neiging hebben om door uw mond te ademen.

 

Verstelbare Snurkbeugel

 

Als ons standaard model goed werkt, maar u op zoek bent naar een verfijnder model, dan is dit de volgende stap.

De sleepPro SFA (Self Fit Adjustable) biedt net wat meer aanpassingsmogelijkheden voor meer comfort. Ergonomische kaaklades omsluiten zowel de boven- als de onderkaak goed en door middel van verwisselbare spanbanden kunt u zelf de juiste kaakstand vinden - er zijn zeven verschillende standen.

Ook bij dit model kunt u genieten van de originele “boil-and-bite”-technologie.

 

Sleep Tight voor Perfecte Grip

 

De SleepPro Sleep Tight is het nieuwste model in de serie snurkbeugels. De snurkbeugel is gebaseerd op de reeds bewezen effectieve SleepPro Easifit Standaard en is nu wereldwijd te koop na het verkrijgen van een strenge FDA-goedkeuring in Amerika. Als u op zoek bent naar een effectief middel tegen snurken, dat gemakkelijk te monteren is en een wat strakkere, maar comfortabele pasvorm heeft, dan is de SleepPro Sleep Tight de ideale snurkbeugel voor u.

 

Fresh & Clean Reinigingstabletten voor Snurkbeugel

 • - Ideaal voor het dagelijks of wekelijks reinigen van uw SleepPro mondstuk.
 • - Speciaal ontworpen om uw snurkbeugel of knarsbitje te reinigen.
 • - In tabletvorm

 

Speciaal reinigingsmiddel in tabletvorm. In tegenstelling tot veel andere tandheelkundige schoonmaakproducten tast SleepPro Fresh & Clean het materiaal niet aan en zal het plastic niet verkleuren door het gebruik.