Snorflex Snurkbeugel
Snurkbeugel €79,95

Snorflex Snurkbeugel

€79,95
Op voorraad
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

Snorflex Snurkbeugel | Doeltreffend snurk oplossing

De methode van het vooruit schuiven van de onderkaak wordt erkend als een van de meest doeltreffende in de aanpak tegen het snurken. Met Snorflex wordt het snurken steeds aanzienlijk verminderd en bijna altijd helemaal verholpen. Het snurkvolume vermindert aanzienlijk.

Snorflex is veel meer doeltreffend dan alle andere (chemische) middelen zoals siroop, druppels, verstuivers of bandjes. Snorflex is een mechanisch middel met bewezen doeltreffendheid.

 

Voordelen van de Snorflex Snurkbeugel

Thermoplastisch

De in gebruik name is eenvoudig, snel en wordt door de gebruiker zelf uitgevoerd (zie onderstaande gebruiksaanwijzing). Snorflex snurkbeugel past zich perfect aan het gebit van de gebruiker. De vorm kan, indien nodig, nadien aangepast worden.

Gemakkelijk te gebruiken

Het volstaat de thermo aanpassing van de beugeltjes uit te voeren en de rekkertjes in de haakjes te bevestigen en de Snorflex is klaar voor gebruik.

Comfortabel

Snorflex snurkbeugel is compact en past zich volledig aan de mond aan. Daar de twee beugeltjes met rekkertjes aan elkaar verbonden zijn, is Snorflex het enige middel dat een volledige bewegingvrijheid van het gebit aanbiedt (zowel voor- en achterwaarts, zijwaarts en opwaarts). Door deze bewegingsvrijheid wordt pijn aan het kaakgewricht vermeden.

Gemakkelijk mee te nemen

Snorflex is licht en gemakkelijk mee te nemen op reis .

Goedkoop

Snorflex is het goedkoopste systeem op de markt voor verschuiving van het kaakbeen. Het is veel goedkoper dan een heelkundige ingreep (die onherroepelijk is) of dan een ademhalingtoestel.

 

Snorflex Snurkbeugel een gepatenteerde snurbeugel

Snorflex wordt door diverse internationale patenten, op wereldvlak, beschermd.

 

Instructie voor gebruik van de Snorflex Snurkbeugel

Let op!: Bijgeleverde elastiekjes verliezen na verloop van tijd rek. Bestel meteen een reserve zakje elastiek met 100 stuks meteen me met je bestelling, dat scheelt weer verzendkosten.

Wij adviseren om de Snorflex elke dag schoon te maken met een speciale prothese tandenborstel en de Ecosym gebitsprothese reiniger. Spoel de Snorflex Snurkbeugel af met water, en bewaar hem in de bijgeleverde box.

Deze zijn ook verkrijgbaar in een complete voordeelset. Bestel deze set gelijktijdig met uw Snorflex zonder extra verzendkosten.

 

Handleiding Snorflex Snurkbeugel:

Download hier de handleiding voor de Snorflex.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR