SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel
Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel €19,95

SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel

€19,95
 • Gespecialiseerd assortiment
 • Eerlijke productinformatie
 • Vaak scherpe prijzen
 • Gratis persoonlijk advies
 • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel

SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel geeft u direct meer lucht, u krijgt minder last van snurken en zorgt daarbij voor een positieve werking bij luchtwegallergie en verkoudheid.

 

Hoe werkt de SleepRight Neusspreider Lavendel?

U stopt de SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel in uw neus. De neusspreider opent je luchtingang in je neus iets en je zult meteen merken dat je meer lucht via je neus kunt inhaleren.
Het snurken wordt minder of verdwijnt helemaal, hierdoor heb je geen droge mond meer wanneer je wakker wordt! En de Lavendel geur zorgt voor extra luchtopname.

Nu kunt u een betere ademhaling ervaren terwijl u geniet van de weldadige lavendelgeur om u te helpen ontspannen in een meer rustgevende nachtrust. Doorbraak ademhalingshulptechnologie opent uw neus tot 58% meer om het luchtwegvolume te verhogen, terwijl kristallen lavendel met aanhoudende afgifte afgeven.

 

Kenmerken SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel:

 • Herbruikbaar in tegenstelling tot strips voor eenmalig gebruik.
 • Klaar voor gebruik: Geen voorbereidende stappen
 • Geen kleverige materialen die de huid kunnen irriteren
 • Laat geen oneffenheden na in het gezicht
 • Werkt vanaf het eerste gebruik
 • s’morgens geen droge mond meer.

 

De natuurlijke voordelen van lavendel

Gedocumenteerd bewijs voor het gebruik van lavendel als een therapeutisch middel kan worden teruggevoerd tot de oude Romeinen en Grieken. Lavendel is bewezen: antibacterieel, antischimmel, windafdrijvend (ontspannen van de gladde spieren), kalmerend en antidepressief.

Talloze studies zijn gedaan om de positieve voordelen van het gebruik van lavendel te laten zien om een ​​meer rustgevende nachtrust te helpen. Van lavendel is bewezen dat het angst, slapeloosheid verlicht en een ontspannen aanvulling is op iemands bedtijdroutine.

Studies tonen ook aan dat lavendel je helpt om dieper te slapen, zodat je fris wakker wordt, wat helpt bij mentale prestaties, geheugenbehoud en het herstellen van energie. De lavendel-kristallen zijn drugsvrij, waardoor de Sleep Inhaler kan worden gebruikt in combinatie met medicijnen.


1 stuk verpakking is voor ongeveer 10 dagen

 

SleepRight Intra nasal Sleep inhaler Neusspreider met Lavendel

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR