SleepRight - HearRight Volume Control oordoppen

HearRight Volume Control Oordoppen bieden maximale gehoorbescherming met het voordeel van geregelde demping. Met de zachte, waterdichte Gelfoam zul je een comfortabele pasvorm ervaren evenals de hoogst gewaardeerde bescherming tegen geluidshinder (wel 27d

Lees meer...
€17,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 200930

HearRight Volume Control oordoppen

De oordoppen kunnen worden gebruikt voor ruisonderdrukking / gehoorbescherming en luchtdruk ongemak verminderen tijdens vliegreis. Je krijgt de beste waarde met deze wasbare en herbruikbare oordopjes.

 

Hoe werken de HearRight Volume Control oordoppen?

Na het plaatsen van de HearRight Volume Control oordoppen, kun je het volume aanpassen als dat nodig is met behulp van de volumeknop, terwijl de oordoppen in je oren zitten. Dit voorkomt dat je de oordoppen in en uit je oren moet halen zoals bij andere oordopjes.

De volumeknop opent en sluit de pneumatische kamers om het niveau van het geluid en de bescherming die je nodig hebt op elk moment regelen. Draai de draaiknop helemaal naar rechts om maximale bescherming te krijgen. Draai de volumeknop helemaal naar links voor de maximale hoeveelheid geluid (minimale bescherming).

 

Oordoppen van HearRight Volume Control

 

HearRight Volume Control oordoppen helpen bij gezond en rustig slapen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen