SleepPro Fresh & Clean Reinigingstabletten - 20 stuks
Fresh & Clean Reinigingstabletten - 20 stuks €9,95

SleepPro Fresh & Clean Reinigingstabletten - 20 stuks

€9,95
  • Koop 3 voor €9,45 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 5 voor €8,96 per stuk en bespaar 10%
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

SleepPro Fresh & Clean Reinigingstabletten - 20 stuks

 

Deze reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkelt om je SleepPro Snurkbeugel te reinigen en te onderhouden.

 

Als voordeel ten opzichten van andere tandheelkundige schoonmaak producten zullen de SleepPro Reinigingstabletten de kwaliteit van de snurkbeugel nooit aantasten en wordt verkleuring van het plastic voorkomen.

De anti-snurkbeugel van SleepPro is gemaakt van kunststof. Het bitje word door middel van een kook-en-bijt-techniek passend gemaakt aan het gebit. Dat betekent dat de beugel precies de vorm van de tanden en kiezen aanneemt, waardoor de bitjes diepe holtes hebben. De anti-snurkbeugel is zodoende lastig met een tandenborstel te reinigen. SleepPro heeft daarom speciale reinigingstabletten ontwikkeld. Deze reinigen en verfrissen de bitjes, ook op alle moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Hoe werkt de SleepPro reinigingstabletten?

Na een hele nacht in de mond gezeten te hebben, zit de anti-snurkbeugel vol met restjes speeksel en bacteriën. Als dit vuil niet wordt verwijderd, kan dat leiden tot nare geurtjes en kan het bitje uiteindelijk vies gaan smaken.

Schoonmaken met tandpasta of zeep wordt afgeraden: de schurende en agressieve bestanddelen kunnen de anti-snurkbeugel onherstelbaar beschadigen.

De reinigingstabletten van SleepPro bevatten milde ingrediënten die het materiaal en de kleur van de bitjes niet aantasten. De bruistabletten zorgen ervoor dat de antisnurkbeugel grondig en hygiënisch gereinigd wordt en geven de bitjes tevens een frisse mintsmaak.

 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hierin staat hoe je de reinigingstabletten moet gebruiken. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen om de anti-snurkbeugel regelmatig schoon te maken met behulp van een SleepPro reinigingstablet.

 

De verpakking bevat 20 tabletten.

 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR