Slaapcoach Slaapmaatje - Slaaprol kussen (Sleepmate)
Slaapmaatje - Slaaprol kussen (Sleepmate) €44,90 €49,95

Slaapcoach Slaapmaatje - Slaaprol kussen (Sleepmate)

€49,95 €44,90
Niet op voorraad
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Bestelling gedaan bij fabrikant wordt binnen 30 dagen bij jou afgeleverd.
Informatie

Slaapmaatje - Sleepmate of Slaaprol

is de perfecte oplossing voor het handhaven van de juiste slaaphouding!

 

De beste slaaphouding is namelijk op de zij. Het is dan wel belangrijk dat je (boven)lichaam niet naar voren kantelt. Het Slaapmaatje helpt daarbij en zorgt ervoor dat je in de beste slaaphouding ligt.
Het Slaapmaatje komt oorspronkelijk uit Indonesie, waar deze een ''Goeling'' heet.

 

Actie Slaapmaatje met sloop

Slopen zijn verkrijgbaar in de kleuren Wit, Zand en Antraciet en kosten los €24,95 pst. In combinatie met een Slaapmaatje kussen betaal je voor de sloop slechts €19,95!


Slaapmaatje tegen rugklachten

Het Slaapmaatje kussen plaats je tussen je knieen en armen waardoor er een goede en comfortabele slaaphouding wordt bevorderd.

De spanning in de schouders, tussen de schouderbladen en in de nek zakt af en de betreffende weefsels kunnen maximaal herstellen. Het slaapmaatje is een comfortabel aanvoelend langwerpig kussen, gevuld met heerlijke zachte en veerkrachtige bolletjes. Het slaapmaatje kan zowel tussen de knieën (en onderbenen) als tussen de armen worden geplaatst.

Een slaapmaatje voorkomt niet alleen het naar voren kantelen van de romp, maar ook het afschuiven van de knieën. Zonder slaapmaatje kan men eigenlijk niet langdurig de knieën op elkaar laten liggen. Er ontstaat dan irritatie tussen de knieën. Het gevolg is dat men het ene been maar voor het andere legt, waardoor er spanning ontstaat in de onderste tussenwervelschijven. Een slaapmaatje kan daarom ook effectief zijn bij lage rugklachten. Vooral als mensen met pijn en een stijve rug opstaan is dat een aanwijzing dat de slaaphouding niet goed is.

 

Ook als positioneringskussen of zwangerschapskussen te gebruiken.

 

Specificaties Slaapmaatje


Afmeting:
110 cm lang  en 15 cm doorsnede.
Tijk: 100% katoen.
Vulling: 750 gram slaapbolletjes.


Actie Slaapmaatje met sloop

Slopen zijn verkrijgbaar in de kleuren Wit, Zand en Antraciet en kosten los €24,95 pst. In combinatie met een Slaapmaatje kussen betaal je voor de sloop slechts €19,95!

Reviews
10 / 10
Lutgarde 22 November 2021

De slaap rol is perfect . Kan u me een tweede leveren conform mijn eerste bestelling ?

10 / 10
Sylvia Vogels 25 Juli 2016

Beste ‘Slaapcoach’, Ik heb het pakket ontvangen. En inmiddels heb ik beide producten gebruikt. Ik ben erg tevreden met de snelle levering en de producten. Ik heb een heerlijke nacht geslapen met mijn nieuwe slaapmaatje en de airmax. Hartelijk dank voor de goede service!

Combideals
Slaapmaatje + Sloop = 5 euro voordeel