Slaapbril of Computerbril met blauw licht filter

0
De Blauw licht filter brillen beschermen je tegen het blauw beeldschermlicht 's avonds. Zo voorkom je een rem op je melatonine aanmaak en kan slaapverstoringen voorkomen. Ook handig als je van een avonddienst naar huis gaat 's morgens. + Gratis Koker
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

De Slaapbril Blauw licht filter Computerbril die je beschermt tegen blauw licht!

Licht en de blauwe kleur in het bijzonder, reguleert je dag en nacht ritme. Vandaag de dag worden we overspoeld door onnatuurlijk sterk blauw licht en vaak tot vlak voor het slapen gaan. Met name iPads, tablets, laptops, mobieltjes en televisies zijn de belangrijkste bronnen van dit soort blauwlicht. In de avonduren kan dit de aanmaak van het slaaphormoon 'melatonine' aantasten en kan dan resulteren in slecht in slaap vallen. Wat uiteindelijk invloed heeft op je slaapkwaliteit.

 

Met de Computerbril kun je slecht slapen voorkomen!

De aanmaak van het slaaphormoon melatonine wordt door blauw licht van een beeldscherm geremd. Dit is wetenschappelijk al meerdere keren aangetoond. Door een Blauwfilter computerbril te dragen wanneer je, net in of net voor bed, nog even op je iPad, tablet of smartphone wilt kijken, voorkom je deze rem op je melatonine aanmaak.

Alle Blauw licht filter slaapbrillen zijn zonder corrigerende sterkte en kunnen daardoor zonder voormeting gedragen worden.

De Slaapbril Blauw licht filter brillen voldoen aan de CE markering EN ISO 12312-1:2013 (vervanger van de EN1836:2005 norm), met minimum filter categorie twee!