Sport Sleep Coach Raadgever Beter Slapen
Raadgever Beter Slapen €22,50

Sport Sleep Coach Raadgever Beter Slapen

€22,50
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

Raadgever Beter Slapen - Nick Littlehales

 

Op voorraad en direct leverbaar.

  • Dit boek leert je hoe je je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen en kunt toepassen;
  • De adviezen in dit boek worden toegepast door voetballers en topatleten om hun prestaties aanzienlijk te verbeteren; 
  • Het boek is opgebouwd in twee delen: deel 1 behandelt de sleutelfactoren voor slaapherstel (Slaapwaardeketen) en in deel 2 pas je zelf het R90-techniek toe.

Velen van ons hebben last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen. We gebruiken grote hoeveelheden cafeïne en suiker om onze vermoeidheid te verdoezelen en zo de dag door te komen. Toch hebben de uren die we in bed doorbrengen de grootste impact op ons humeur, onze motivatie en ons vermogen om beslissingen te nemen.

 

Sport Sleepcoach Nick Littlehales

Nick Littlehales is een toonaangevend sport slaapcoach en adviseert de grootste namen uit de sportwereld, onder meer Team Sky, voetballers in de Premier League en olympische goudenmedaillewinnaars. In dit baanbrekende boek vertelt hij alles over zijn R90-techniek, waarbij je slaaproutine wordt bepaald door een vaste wektijd en cycli van 90 minuten, in tegenstelling tot het achterhaalde idee van 8 uur per nacht.

 

Beter Slapen met R90-techniek

Verder laat hij zien hoe je je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen, wat de ideale temperatuur is in de slaapkamer en wat voor matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken… en vooral ook hoe dutjes je leven kunnen veranderen! Sla dit boek snel open en leer van de allerbeste topsporters hoe je dankzij een slimme nachtrust meer zelfvertrouwen krijgt en succesvoller en gelukkiger wordt.

 

Raadgever Beter Slapen van Sport Sleepcoach

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Webwinkel KEUR