MerlanDuo Nederland - Merino wol kussen

De Merino wol kussen heeft uitzonderlijke vochtafstotende en ventilerende eigenschappen. De combinatie van de vorm van de wolvezel en de aanwezigheid van een waslaagje en lanolines, zorgen ervoor dat vocht systematisch uit het kussen verwijderd wordt.

Lees meer...
€59,00 Incl. btw
Levertijd: Uit magazijn België -> 2-3 dagen

Merino wol kussen

  • Beschikbaar in 2 verschillende afmetingen
  • Kussensloop 100 % merinowol
  • Vulling 100 % comfortbolletjes

Het merinoschaap is het ultieme wolschaap en is een van de bekendste schapenrassen in de wereld. Merino wol wordt  over het algemeen geprezen om zijn kwaliteit. Dankzij de vele huidplooien produceert het merinoschaap veel meer wol per jaar dan andere schapenrassen z'n 5 kilogram merino wol.

 

Merino wol kwaliteit

Het merinoschaap blinkt niet alleen uit in een hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De merino wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom geschikt voor tal van andere toepassingen. De merino wol wordt gebruikt voor gordijnen of om te vilten, maar het is ook erg bruikbaar voor kleding, omdat de stof niet zo verveld kriebelt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen