Third of Life - Kussensloop ACAMAR

Kussensloop speciaal voor het hoofdkussen ACAMAR van hoogwaardige kwaliteit, exacte pasvorm en onderhoudsvriendelijk. 2 stuks per verpakking.

Lees meer...

Kussensloop ACAMAR

Past precies voor het hoofdkussen ACAMAR.

Om voor onze baanbrekende kussens ook kussenovertrekken in de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden, hebben wij “Mr. Sandman” uit Oostenrijk, een van de meest vooraanstaande fabrikanten, de opdracht gegeven tot het ontwikkelen van een eigen exclusieve Third of Life collectie.

Die collectie biedt zich aan met perfecte pasvorm, hoogste elasticiteit en fijnmazigheid naast topkwaliteit van de gebruikte materialen Het kussenovertrek bestaat voor 92% uit de fijnste langvezelige Mako katoen van koolzuurhoudend garen en 8% elastaan en is chloor- en formaldehydevrij. Met 240 gr/ m² is zij 50% zwaarder dan vergelijkbare overtrekken en is doordoor zeer ondoorzichtig, pluisvrij, trekbestendig en strijkvrij.

Het kussenovertrek is tot 60°C (wit tot 90°C)  wasbaar en mag in de droger. U kunt de overtrek ook 's morgens eraf trekken en 's avonds fris gewassen er weer omheen doen

Strijken is niet nodig, maar als toch dan graag de rubberranden niet strijken.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen