SomnoShirt anti-snurk slaapshirt

Voorkomt rugligging tijdens het slapen om snurken en slaapapneu tegen te gaan. In de wetenschappelijke literatuur wordt gemeld dat het voorkomen van rugligging het slaapapneu syndroom sterk kan verminderen.

€49,95 Incl. btw
Levertijd: Verzending 2x per week, ma en do verzonden.
Aantal: 1

SomnoShirt anti-snurk slaapshirt voorkomt rugligging tijdens het slapen om snurken en slaapapneu tegen te gaan

Dat de slaaphouding obstructieve slaapapneu kan tegengaan is bekend. In de wetenschappelijke literatuur wordt gemeld dat het voorkomen van rugligging het slaapapneu syndroom sterk kan verminderen. Aan de hand van deze kennis is het SomnoShirt ® ontwikkeld voor slaapapneu patiënten en/of mensen die snurken.

 

Wat doet het SomnoShirt anti-snurk slaapshirt?

Het SomnoShirt verhinderd op een eenvoudige en goedkope manier de rugligging tijdens de slaap. Het gaat om een wit t-shirt gemaakt van hoogwaardig katoen. De pocket in de rug bevat een ultra lichtgewicht schuimrol voor een ideale positionering tijdens de slaap. Het T-shirt moet goed tegen het lichaam zitten en daarom bevelen we aan het shirt niet te groot te bestellen. De SomnoShirt (anti-snurk slaapshirt) is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL, XXL, XXXL.

 

SomnoShirt anti-snurk slaapshirt als positioneringstherapie 

Net als bij positionerings therapie dient dit shirt vooral als training. De meeste gebruikers hebben het SomnoShirt (anti-snurk slaapshirt) na een paar weken gebruik al niet meer (iedere nacht) nodig, en na verloop van tijd helemaal niet meer. Men is dan onbewust gewend geraakt op de zij te slapen en doet dit dan automatisch.

SomnoShirt ® is een geregistreerd gebruiksmodel (nr. DE202004014447U1).

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen