Somnolis Anti Snurkbeugel
Anti Snurkbeugel €29,95

Somnolis Anti Snurkbeugel

€29,95
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

Somnolis Anti-Snurkbeugel voorkomt snurken

Snurken kan vervelend zijn. Voor jezelf, maar ook voor je partner. Door het snurken word je minder uitgerust wakker, waardoor je je niet uitgeslapen voelt. Om te dit verhelpen gebruik je de Somnolis Anti-Snurkbeugel. De Somnolis anti-snurkbeugel doe je in voordat je gaat slapen. Het duwt de onderkaak iets naar voren. Hierdoor komt de luchtweg vrij en dit voorkomt snurken. De anti-snurkbeugel zorgt voor een goede nachtrust, zodat je uitgeslapen wakker wordt.

 

Wanneer Somnolis Anti-Snurkbeugel gebruiken?

Je gebruikt de anti-snurkbeugel voor het tegengaan van snurken. Daarnaast kun je de beugel gebruiken bij apneu, bijvoorbeeld tijdens het reizen. Medische raadpleging wordt hierbij geadviseerd. Bovendien kun je Somnolis Anti-Snurkbeugel gebruiken als je last hebt van bruxisme (tandenknarsen).

Let op! Verwijder de bandjes als je beslist om de beugel tegen het tandenknarsen te gebruiken.

 

Wanneer Somnolis Anti-Snurkbeugel niet gebruiken?

Het is niet verstandig om de antisnurkbeugel te dragen als je een uitneembare gebitsprothese of een partiële tandprothese zonder goede fixatie gebruikt. Daarnaast kun je de beugel beter niet gebruiken als je kaakgewricht problemen heeft of loskomende tanden.

In geval van een regelmatig en langdurig gebruik, raden wij het gebruik van een aangepaste beugel aan die voor je op maat is gemaakt.

 

Handleiding Somnolis anti-snurkbeugel:

Download hier de handleiding voor de Somnolis Anti-snurk beugel

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR