SnoreMender (anti-snurk bitje)
SnoreMender (anti-snurk bitje) €49,95

SnoreMender (anti-snurk bitje)

€49,95
Nog 1 artikelen op voorraad
 • Gespecialiseerd assortiment
 • Eerlijke productinformatie
 • Vaak scherpe prijzen
 • Gratis persoonlijk advies
 • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

SnoreMender richt zich rechtstreeks op de oorzaak van het snurken

Het is een flexibele plaat die tegen het gehemelte gedragen wordt en die er voor zorgt dat de onderkaak iets meer naar voren word geschoven. Hierdoor komen de luchtwegen meer open te staan.

SnoreMender bevorderd een normale en natuurlijke ademhaling en zorgt ervoor dat de onderkaak niet dichtklapt tijdens het slapen waardoor de keel kan blokkeren. Het voorkomt het blokkeren van de luchtwegen en daarmee ook snurken! 

SnoreMender is zeer gemakkelijk in te brengen en zit erg comfortabel.

De voorgevormde boven-en onderrail past precies over de tanden. SnoreMender staat volledige mobiliteit toe en zelfs in rugligging voorkomt SnoreMender het dichtvallen van de onderkaak.

Na een paar dagen van gewenning is SnoreMender één van de meest handige oplossingen die u ooit zult vinden.

Na het toepassen zullen u en uw partner direct de voordelen ervaren. Zelfs de snurker zelf zal beter slapen want vaak verstoord het snurken ook (onbewust) de eigen slaap!

Waar waarschijnlijk de meeste mensen zich zorgen over zullen maken is het feit te moeten slapen met iets in je mond. Dit kan een vervelende gedachte zijn. Het feit dat de eigenaar en bedenker van ''sleep well enjoy life'' de SnoreMender zelf heel lang heeft gebruikt voordat hij deze uberhaupt op de markt bracht zegt natuurlijk wel wat.


De eigenschappen van SnoreMender:

 • Soft - SnoreMender is gemaakt van flexibel en zacht medisch kunststof en heeft geen scherpe randen die tegen uw mond of tong kunnen wrijven.
 • Klein - Er is geen overtollig materiaal gebruikt voor SnoreMender en  dankzij zijn elegante en functionele ontwerp past deze correct in je mond.
 • Flexibel - opent SnoreMender en sluit de mond. Daarom kunt u uw mond strak te sluiten of te openen erg ver bij het dragen.
 • Adem - Met de SnoreMender kun je normaal ademen door de mond en de neus.
   
 • Snel en gemakkelijk in gebruik - SnoreMender is gevormd uit een enkel stuk zacht kunststof. Het kost je ongeveer een seconde om het slaapbitje in en uit te doen.
 • Sterk - In het donker kun je wel eens iets op de grond laten vallen. SnoreMender is gemaakt van zachte flexibele kunststof wat niet zomaar zal breken mocht je er een keer perongeluk op gaan staan wanneer je uit bed stapt.
   
 • Hygiënisch - SnoreMender bestaat uit een gegoten stuk zacht kusntof. Er zijn geen verborgen hoeken en gaten, naden of schroeven, waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen.
   
 • Snel en gemakkelijk schoon - In slechts een paar seconden reinig je SnoreMender. Doe deze in een warm sopje, en spoel en veeg hem even schoon met je vingers. Laten inweken is niet nodig en er zijn geen verborgen hoekjes of gaatjes die moeten worden geborsteld.

 

Belangrijk: Wanneer u de SnoreMender wel en wanneer u deze niet kunt gebruiken

 
Er zijn situaties waarin SnoreMender niet kan worden gebruikt:

 • Bij een uitpuilende of terugwijkende onderkaak.
 • Bij tandvleesontsteking en/of kaakpijn.
 • Wanneer uw voortanden voornamelijk uit kunsttanden of bruggen bestaan kunt u beter eerst uw tandarts raadplegen.
 • Laat kinder SnoreMender NIET gebruiken.
Kunstgebit en kronen
Met een kunstgebit is SnoreMender vaak gewoon te gebruiken, mist het gebit echt goed passend is. Het kunstgebit dient dan wel eerst ingebracht te worden voor het inbrengen van SnoreMender.

Wanneer u kronen heeft op uw voortanden kunt u in de meeste gevallen ook gebruik maken van SnoreMender. De kronen moeten wel goed vast zitten. raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw arts.

Gebruiksinstructies

Bewaar SnoreMender altijd in de bijgeleverde houder zodat zijn klemkracht niet verloren gaat.

Bij het indoen de korte zijde aan de bovenkant. Zorg ervoor dat beide railsen over de tanden glijden. Snoremender drukt de onderkaak iets naar voren waardoor u een lichte druk voelt op de onderste tanden. Dit betekent dat u het bitje goed geplaatst heeft. Zou je deze andersom, en dus verkeerdom in doen, dan zit deze los en duwt het de onderkaak niet naar voren.

SnoreMender doet vanaf dag 1 zijn werk! Maar het kan zeker voorkomen dat u een lichte stijfheid in de kaken ervaart gedurende de eerste 2 weken. Je lichaam moet er aan wennen dus dit is normaal. De stijfheid verdwijnt overigens enkele minuten na het uitdoen. Er is geen blijvend effect op kaak of gebit.

Het dragen van Snoremender heeft een opbouwend effect. Hiermee bedoel ik dat uw kaak als het waren gaat wennen aan de positie waardoor er steeds minder druk wordt uitgeoefend op de onderkaak. Daarom raden we aan altijd een paar dagen te wachten met het aanpassen van SnoreMender mocht deze niet direct perfect zitten.


Het is belangrijk dat u niet te snel opgeeft en uzelf de kans geeft te wennen aan SnoreMender

 
Mochten de klachten echter aanhouden, dan is het verstandig alsnog een arts raad te plegen.

Een droge mond en/of juist een verhoogde aanmaak van speeksel kan ook vookomen. Dit komt met name veel voor wanneer een beugel wordt gedragen. Wees geduldig en uw lichaam went hier binnen een week aan waardoor dit niet meer voorkomt.

Reiniging en onderhoud van Snoremender

 • Onder de kraan met lauw water en zeep afspoelen.
 • Na het spelen de scharnieren in open stand onder de warme kraan houden zodat de scharnieren wat soepeler worden.
 • In open stand afdrogen met een handoekje.
 • De verwarmde SnoreMender in de houder plaatsen en licht vastdrukken in de daarvoor bestemde geultjes.

SnoreMender is gefabriceerd uit warmtegevoelig materiaal en kan niet worden onderworpen aan overmatige hitte (max 73 ° C).

Vervanging SnoreMender

Op den duur zult u de SnoreMender moeten vervangen. de typische levensduur is 1 - 2 jaar. wanneer u merkt dat de effectiviteit afneemt kunt u bij ons een nieuwe aankopen.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR