Dr. Winkler Original - SlaapMasker Royal

Een slaapmasker voor duisternis en ontspanning overdag en ‘s nachts voor zowel thuis als onderweg. Ook een handig slaaphulpproduct bij een middag dutje of powernap. Lees meer.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: Bestelling gedaan bij fabrikant wordt binnen 30 dagen bij jou afgeleverd.
Niet op voorraad

Slaapmasker Royal - Dr. Winkler Original

Ontspannen – Ervaren – Beleven - Gebruiken

Een slaapmasker voor duisternis en ontspanning overdag en ‘s nachts voor zowel thuis als onderweg. Ook een handig slaaphulpproduct bij een middag dutje of powernap.

Een grote en comfortabele slaapmasker om te kunnen ontspannen om even tot je zelf te komen en helpt bij inslaap komen. 

 

Een Slaapmasker wetenschappelijk onderzocht

Uit onderzoek bleek dat bij het opzetten van een SlaapMasker er een spontane ontspanning optreed, hetgeen ook van belang om in slaap te vallen. De bril brengt u een gevoel van persoonlijke retraite, vrede en veiligheid. Het vermindert de stress voor het slapen gaan in de avond en  vergemakkelijkt ongestoorde doorslapen. 

Gerichte ontspanningsoefeningen zijn veel effectiever met het SlaapMasker op. En het SlaapMasker kan ook helpen bij migraine, waarbij het kunnen verduisteren van de ogen voor verlichting kan zorgen.

Zelfs slapeloosheid door storende lichtinval wordt vaak over het hoofd gezien. Met het zachte SlaapMasker bevrijden u zich van de invloed van licht en helpt u Natuurlijk Beter Slapen.

Bekleed met schuim aan de binnenzijde en voorgevormde neus pad. De rubberen band rond het hoofd is verstelbaar.

Buitenzijde stof in zwart, rood, blauw of tekening.

Afmetingen ca. 22 x 11 cm.

Laura Thunnissen 20-07-2018 07:46

Fijn slaapmasker, zit lekker. Fijn bij de neus dat kussentje. Tot slot fijne verstelbare bandjes. Het masker is met de hand gemaakt! Jammer dat de Paisley niet te verkrijgen was.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen