Slaapbril Blauw licht filter Gamingbril

Bescherm je ogen tegen het het blauwe licht van je scherm. Hierdoor voorkom je snel en gemakkelijk het lang wakker liggen na het gamen in de avonduren. Ook te gebruiken voor andere soorten pc en tv gebruik.

Lees meer...
€29,95 Incl. btw
Levertijd: Bestelling gedaan bij fabrikant wordt binnen 30 dagen bij jou afgeleverd.

Gamingbril - Slaapbril Blauw licht filter

Bestel hier slaapbril + Gratis Koker die u beschermt tegen blauw beeldscherm licht!

De Slaapbril Blauw licht filter Gamingbril is de ‘gaming bril’. Doordat dit model vrij grote gekromde lenzen heeft is dit model bij uitstek geschikt voor serieuze gamers ook bij de grotere schermen. Deze gamingbril combineert het gemak van een sportieve lichtgewicht bril met al de voordelen van blauw licht blokkerende lenzen.

 

Voordelen Gamingbril

De warme gele tint waarmee de lenzen zijn voorzien zorgt ervoor dat u nog maximaal van uw favoriete game of programma kunt genieten, terwijl het schadelijkeblauw licht geblokkeerd wordt. De brede zijkanten van deze computer/gaming bril zijn voorzien van een licht getint venster, waardoor u een erg rustige maar scherpe ervaring zult hebben bij het werken of gamen van achter een computer of tv-scherm. Wanneer u de laatste periode van de dag deze beeldschermbril draagt zal het blauwe licht van uw televisie, smartphone, tablet of computer uw nachtrust niet meer verstoren.

De Gaming bril komt met koker, poetsdoekje.

Alle Blauw licht filter brillen zijn zonder corrigerende sterkte en kunnen daardoor zonder voormeting gedragen worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen