Blauwfilter Clip-on Slaapbril
Blauwfilter Clip-on Slaapbril €19,95

Blauwfilter Clip-on Slaapbril

€19,95
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

Blauwfilter Clip-on Slaapbril filtert het blauw beelschermlicht!

De Blauwfilter Clip-on Slaapbril is het nieuwste product. Door de hoge vraag naar blauw licht filterende en blokkerende producten op sterkte, is besloten een clip-on model te ontwikkelen. Dit scheelt in de kosten voor onze klanten en is een prachtige oplossing om te kunnen genieten van uw eigen vertrouwde bril op sterke zonder last van de schadelijke effecten van het blauwe licht te hoeven ondervinden. Deze is Clip-on constructie is ontworpen naar de vorm van de meest gebruikte (lees)brillen van dit moment. Daarnaast is hij in 3 maten verkrijgbaar, waardoor er maar weinig (lees)brillen overblijven waar hij niet geschikt voor is!
Clip-On computerbril, blauw licht blokkeren

De licht geel/oranje kleur van de lenzen filteren en blokkeren het blauwe licht van alle beeldschermen zoals je van de
Blauwfilter producten gewend bent, zonder in te leveren op kijkervaring.
De speciaal ontwikkelde resin lenzen (acrylhars) zijn lichtgewicht en schokbestendig. De pootjes van het bevestigingsmechanisme zijn voorzien van een nieuwe generatie zacht, siliconen omhulsel die de clip-on perfect op zijn plaats houden, zonder afdrukken of krassen op uw leesbril te veroorzaken. Nadat u de Blauwfilter Clip-On Slaapbril met een enkele handeling op uw leesbril heeft gezet kunt u deze eenvoudig naar gelang omhoog en omlaag klappen of, indien gewenst, helemaal van uw bril afhalen.

De Blauwfilter Clip-on Slaapbril voldoet aan de CE markering EN ISO 12312-1:2013 (vervanger van de EN1836:2005 norm), met minimum filter categorie 2. Alle Blauwfilter Clip-on brillen merk zijn in een science & technology park succesvol getest op meer dan 40 requirements. Dit omvat requirements met betrekking tot ‘(spectral) transmittance’, de werking van de anti-reflectieve coating, ‘wide angle scattering’, 475nm tot 650nm golflengte transmittance, fysieke kwaliteit (denk hierbij aan breekbaarheid tests), kleurbehoud en natuurlijk de strengste tests en selectie op blauw licht filtering!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR