Nozovent neusspreider

Met Nozovent verbeter je de ademhaling door de neus. Ideaal voor snurkers en sporters!

Lees meer...
€17,95 Incl. btw
Levertijd: Bestelling gedaan bij fabrikant wordt binnen 14 dagen bij jou afgeleverd.

Als alternatief adviseren wij de Airmax Neuspreider

 

Nozovent zorgt voor een betere luchttoevoer door de neus.


Ademenen door de neus is beter omdat via deze (lucht)weg de ingeademde lucht beter wordt gereinigd, verwarmd en bevochtigd.

Inandemen door de mond betekent dat de nog ''verontreinigde'' lucht direct in de longen terechtkomt wat o.a kan leiden tot hoesten en een droge mond.

Nozovent zogt ervoor dat de neus wordt verwijd en de toestroom van lucht door de neus wordt bevorderd met maarliefst 50%. Het (uit)drogen van het mondslijmvlies wordt zo vermeden.

Snurkers

Nozovent kan ook voor snurkers (lees partner van) een uitkomst bieden omdat snurken vaak wordt veroorzaakt door een gebrek aan luchttoevoer door de neus, waardoor men gaat ademen door de mond.

Sporters

Bij zware lichamelijke inspanning gaat men al snel door de mond ademen. Dit gebeurd omdat het lichaam meer zuurstog vraagt dan door de neus kan worden toegevoerd. Omdat Nozovent de luchttoevoer vergroot kan er meer lucht via de neus worden aangevoerd. Dit zogt vervolgens weer voor minder toevoer van koude lucht (door de mond) rechtstreeks naar de longen.


Materiaal: Nozovent is gemaakt van medisch kunstof en kan hierdoor geen allergische reactie veroorzaken. Nozovent kan reinig je gemakkelijk met water en evt zeep.

Gebruik: Druk de zijplaatjes naar binnen met de nopjes aan de buitenklant en plaats deze in de neusgaten zodat deze tegen de binnenzijde van de neus drukken.

Inhoud: 2 stuks

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen