SleepRight - HearRight Ultra soft Ear Plugs oordoppen

HearRight Ultra soft Ear Plugs oordoppen zijn herbruikbare en wasbare oordopjes. Multifunctionele gehoorbescherming gemaakt van zacht, afwasbaar GelFoam, biedt u het comfort en de bescherming van standaardschuim met de herbruikbaarheid van standaard plast

Lees meer...
€17,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Merk:
Artikelnummer: 200910

HearRight Ultra soft Ear Plugs oordoppen

De herbruikbare en wasbare oordopjes. Multifunctionele gehoorbescherming gemaakt van zacht, afwasbaar GelFoam, biedt u het comfort en de bescherming van standaardschuim met de herbruikbaarheid van standaard plastic oordopjes.

  • Nieuw waterdicht schuim
  • Wasbaar en herbruikbaar
  • Easy-fit drukknop - niet aan het rollen
  • NRR 23

 

Ultrazachte oordopjes

Ultrazachte oordopjes kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Ze zijn gemaakt met waterproof GelFoam dat je zo vaak als je wilt kunt wassen en hergebruiken. Het ontwerp van de drukknoppen met gemakkelijke passing betekent dat er niet hoeft te worden gerold om te passen.

 

HearRight Ultra soft Ear Plugs met Gelfoam

SleepRight heeft u de toekomst van schuim gebracht! De HearRight wasbare oordopjes zijn gemaakt met behulp van een ultrazachte GelFoam. GelFoam is waterdicht, wat betekent dat ze meer dan 100 keer kunnen worden gewassen en hergebruikt, wat waarde toevoegt over wegwerpbare oordopjes die slechts een of twee keer worden gedragen.

Ze bieden je het comfort en de bescherming van standaardschuim met de herbruikbaarheid van standaard plastic oordopjes.

Gebruikelijke oorpluggen van schuim absorberen water als een spons en vangen vuil, bacteriën, oorsmeer binnen in zijn poreuze cellen - Jakkes! Ons gemakkelijk passend drukknopontwerp elimineert het proces van het rollen van schuim tussen je vingers, waardoor de hoeveelheid vuil die wordt overgebracht op je oordoppen wordt verminderd.

De GelFoam is gevormd rond een geluiddempende kern gemaakt van Sound-X-materiaal dat 30% minder trilling vermindert dan traditionele kunststoffen. De productie van HearRight volumebestendige oordopjes vereist geen vermenging van schadelijke chemicaliën, terwijl het hypoallergeen, siliconen- en latexvrij is.

 

HearRight Ultra soft Ear Plugs oordoppen jelpt beter slapen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen