Computerbril
Computerbril €59,95
€59,95
  • Gespecialiseerd assortiment
  • Eerlijke productinformatie
  • Vaak scherpe prijzen
  • Gratis persoonlijk advies
  • Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Informatie

Computerbril met blauwfilter

Met zijn strakke design is de Computerbril een topmodel. Het eigentijdse bescheiden ontwerp van deze computerbril doet niet onder voor de grote modemerken. Uiteraard staat functionaliteit bij een computerbril (ook wel beeldschermbril genoemd) op de eerste plaats.

De licht geel getinte lenzen van de computerbril zijn speciaal ontwikkeld om het blauwe licht te filteren en blokkeren terwijl de kijkervaring optimaal behouden wordt. De Computerbril is een speciale blauw licht blokkerende bril en heeft dan ook geen corrigerende sterkte zoals bijvoorbeeld een leesbril of bril voor myopie (bijziendheid) wel heeft. 

Er is de laatste tijd -terecht- veel aandacht voor de schadelijke effecten van blauw licht (met name in de avonduren), Slaapcoach was dit voor en doet al langere tijd hard haar best om mensen hier bewust van te maken en om een makkelijke en comfortabele oplossing te bieden. Dat lijkt Slaapcoach gelukt te zijn met de computerbril. Het schadelijke effect van blauw licht zal voor je nachtrust en je ogen geen rol meer spelen dankzij de Blauw licht filteren met deze brillen! Scrol voor meer info verder.....

 

Computerbril verbetert je slaap.

Je ogen zullen rustiger voelen en je nachtrust zal minder lijden onder het gebruik van laptops, smartphones, ipad en tablets in de avonduren. Voor gamers, developers of schrijvers die kampen met een gevoel van onrustige ogen door meerdere uren aaneengesloten beeldscherm gebruik is deze blauw licht filter bril een absolute must-have!

De Computerbril komt standaard met een honeycomb ‘Filter’ koker en schoonhouddoekje. Alle computerbrillen zijn zonder corrigerende sterkte en kunnen daardoor zonder voormeting gedragen worden.

De computerbril voldoet aan de CE markering EN ISO 12312-1:2013 (vervanger van de EN1836:2005 norm), met minimum filter categorie 2. Alle Computerbrillen zijn in een science & technology park succesvol getest op meer dan 40 requirements. Dit omvat requirements met betrekking tot ‘(spectral) transmittance’, de werking van de anti-reflectieve coating, ‘wide angle scattering’, 475nm tot 650nm golflengte transmittance, fysieke kwaliteit (denk hierbij aan breekbaarheid tests), kleurbehoud en natuurlijk de strengste tests en selectie op blauw licht filtering!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel KEUR