Airmax - Neusspreider helpt tegen snurken

Airmax verwijd de neusingang waardoor de luchtdoorstroom door de neus wordt bevorderd. Airmax vermindert snurken, helpt beter te slapen tijdens een verkoudheid en helpt benauwdheid te verminderen bij allergieën.

Lees meer...
€14,95
€11,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag nog verstuurd.
Merk:
Aantal: 5

Airmax bevorderd het inademen door de neus

Airmax verwijd de neusingang waardoor de luchttoestroom door de neus wordt bevorderd. Ademen door de neus is beter omdat deze werkt als een filter. Neusademhaling bevordert dus de filtering van vuil en schadelijke stoffen.


De voordelenen van Airmax:

  • Airmax vermindert snurken.
  • Helpt beter te slapen tijdens een verkoudheid.
  • Helpt benauwdheid te verminderen bij allergieen zoals hooikoorts.


Materiaal: De Airmax is gefabriceerd van zacht reukloos medisch kunsstof. De Airmax is nauwelijks voelbaar en is hierdoor zeer comfortabel in gebruik.

Gebruik: De Airmax is zeer gemakkelijk in de neus te plaatsen. De Airmax is juist geplaatst als de pootjes verwijden. Airmax neusspreider verwijd het smalle gedeelte van de neusingang en bevorderd zo de luchttoevoer. Een set Airmax kan 3 maanden lang worden gebruikt.

LET OP: Men moet een tijdje wennen aan het dragen van Airmax. Hiervoor staat een periode van ongeveer 10 tot 14 dagen waarin het kan dat de Airmax uitvalt tijdens het slapen. Wanneer dit gebeurt heeft u deze waarschijnlijk zelf (onbewust) uitgedaan. 

Reiniging: De Airmax kan met water worden afgespoeld.

Verpakking:
 2 stuks Airmax per verpakking (half jaar verpakking)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen