Airmax - Neusspreider Probeerverpakking (1x S + 1x M)

Airmax verwijd de neusingang waardoor de luchtdoorstroom door de neus wordt bevorderd. Airmax vermindert snurken, helpt beter te slapen tijdens een verkoudheid en helpt benauwdheid te verminderen bij allergieën.

Lees meer...
€11,95
€10,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd. (Di t/m Za)
Merk:

Neusspreider Airmax proberen?

De neusspreider probeerverpakking bestaat uit één maat Small en één maat Medium.

 

Airmax neusspreider bevorderd het inademen door de neus

Airmax verwijd de neusingang waardoor de luchttoestroom door de neus wordt bevorderd. Ademen door de neus is beter omdat deze werkt als een filter. Neusademhaling bevordert dus de filtering van vuil en schadelijke stoffen.

 

De voordelen van Airmax neusspreider:

  • Vermindert snurken;
  • Helpt beter te slapen tijdens een verkoudheid;
  • Helpt benauwdheid te verminderen bij allergieen zoals hooikoorts.

Materiaal: De Airmax neusspreider is gefabriceerd van zacht reukloos medisch kunsstof. De neusspreider is nauwelijks voelbaar en is hierdoor zeer comfortabel in gebruik.

Gebruik: De Airmax neusspreider is zeer gemakkelijk in de neus te plaatsen. De neusspreider is juist geplaatst als de pootjes verwijden. Airmax neusspreider verwijd het smalle gedeelte van de neusingang en bevorderd zo de luchttoevoer.

Een set Airmax neusspreider kan 3 maanden lang worden gebruikt.

LET OP: Men moet een tijdje wennen aan het dragen van Airmax neusspreider. Hiervoor staat een periode van ongeveer 10 tot 14 dagen waarin het kan dat de Airmax uitvalt tijdens het slapen. Wanneer dit gebeurt heeft u deze waarschijnlijk zelf (onbewust) uitgedaan. 

Reiniging: De neusspreider kan met water worden afgespoeld.

Inhoud:
 2 stuks Airmax neusspreiders per verpakking (1x maat S en 1x maat M)

Mark 04-08-2016 17:59

Echt, sta versteld van de lucht die het mij geeft 's nachts. Was wel even wennen maar wil nooit meer anders! Dank Slaapcoach!


Sylvia Vogels 25-07-2016 17:38

Beste ‘Slaapcoach’, Ik heb het pakket ontvangen. En inmiddels heb ik beide producten gebruikt. Ik ben erg tevreden met de snelle levering en de producten. Ik heb een heerlijke nacht geslapen met mijn nieuwe slaapmaatje en de airmax. Hartelijk dank voor de goede service!


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen